Αναζήτηση:   

::- Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 -::

Τα Forums του Τμήματος είναι υπηρεσίες ηλεκτρονικού πίνακα όπου χρήστες με κοινά και όχι μόνο ενδιαφέροντα, μπορούν να τοποθετήσουν τις απόψεις τους πάνω σε ένα ή περισσότερα θέματα. Αποτελούν online εργαλεία στα οποία τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν συζητήσεις, να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και να μοιραστούν πληροφορίες για θέματα ποικίλης ύλης, λειτουργώντας ως μία κοινότητα με κοινό σημείο αναφοράς το Τμήμα Μαθηματικών.

Τα Forums του Τμήματος είναι:

Συνοπτικά για τα δύο Forums του Τμήματος :

Το in.math.upatras.gr, στα χρόνια λειτουργίας του παρέχει άμεση ενημέρωση καθώς και ελεύθερο βήμα συζήτησης για θέματα σχετικά με τη φοιτητική καθημερινότητα στο Τμήμα Μαθηματικών.

Με πλήθος δημοσιεύσεων, θέματα συζητήσεων και 2000 μέλη (μέχρι τώρα), το in.math.uptras.gr είναι η διαδικτυακή κοινότητα Φοιτητών του Τμήματος το οποίο προσφέρει βοήθεια στους φοιτητές του Τμήματος απο τους ίδιους τους Φοιτητές.

Η εγγραφή στο Forum γίνεται απο τον κάθε χρήστη προσωπικά.

in.math.upatras.gr

To my.math.upatras.gr είναι ο δικτυακός κόμβος του Τμήματος Μαθηματικών στον οποίο οι χρήστες του Τμήματος - και όχι μόνο - έχουν πρόσβαση στις ανακοινώσεις θεμάτων που σχετίζονται με το Tμήμα Μαθηματικών.

Δικαίωμα Εγγραφής στο Forum έχουν μόνο το προσωπικό του Τμήματος και το προσωπικό συνεργαζόμενων τμημάτων, και οι μετ/κοί / διδακτορικοί φοιτητές που εκετελούν επικουρικό έργο στο Τμήμα

Το Forum my.math.upatras.gr αποτελεί την κύρια πηγή διάδοσης πληροφορίας για ότι συμβαίνει στο Τμήμα και το Παν. Πατρών.

my.math.upatras.gr

 

Στατιστικά χρήσης υπηρεσίας Forum (*)

Στατιστικά χρήσης υπηρεσίας Forum


Στατιστικά χρήσης υπηρεσίας Forum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(*) Τα στατιστικά της υπηρεσίας ενημερώνονται σε μηνιαία βάση.

-