Αναζήτηση:   

::- Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 -::

Διευθυντής Εργαστηρίου: (Σύμφωνα με την 4/05-11-18 Γ.Σ)

Όμηρος Ράγγος (Επίκουρος Καθηγητής) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου: 

Δημήτριος Καββαδίας (Επίκουρος Καθηγητής) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεοδούλα Γράψα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σωτήρης Κοτσιαντής (Επίκουρος Καθηγητής) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Υπεύθυνοι Εργαστηρίου: 

Δ. Ανυφαντής (Διπλωματούχος Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πανεπιστημίου Πατρών, Msc) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το προσωπικό του εργαστηρίου αποτελείται από μέλη ΔEΠ, μέλη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ETΕΠ), υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές, μέλη του λοιπού επιστημονικού προσωπικού και του διοικητικού προσωπικού και προπτυχιακούς φοιτητές. 

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εφαρμογών λειτουργεί στις αίθουσες B/M 035, 036, 037, 038, 039, 040, 044, 145 του κτηρίου Βιολογίας/Μαθηματικών. 

Φ.Ε.Κ Ιδρύσεως Εργαστηρίου (24-03-1988/Αρ. Τευχ 2/ 167/Β1-216)

Κανονισμός Εργαστηρίου Αριθμός Απόφασης Γενικής Συνέλευσης 3/2019-2020

Τηλέφωνο:  2610-997280

Fax: 2610-997424 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στο Εργαστήριο: 

  • Υποστηρίζεται η άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος, αλλά και άλλων Τμημάτων του Πανεπιστημίου, στα μαθήματα που σχετίζονται με τους Υπολογιστές και τις εφαρμογές τους. 
  • Εκπονούνται διπλωματικές εργασίες σε θέματα που σχετίζονται με Υπολογιστές. 
  • Διεξάγεται έρευνα από μεταπτυχιακούς φοιτητές και μέλη ΔΕΠ. 
  • Διεξάγονται σεμινάρια επιμόρφωσης για χρήση των υπολογιστικών τεχνολογιών. 
  • Διατίθενται υπηρεσίες Internet στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και το προσωπικό.
  • Καλύπτονται εν γένει διδακτικές και ερευνητικές απαιτήσεις χρήσης υπολογιστικού εξοπλισμού.

Διατελέσαν Προσωπικό: 

Κ. Σελλήνα (Πρακτική Άσκηση: Οκτ-2012 ~ Απρ-2013) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σ. Σταυρόπουλος (Διαχείριση Συστημάτων Εργ. Η/Υ & Εφαρμογών: Οκτ-1999 ~ Οκτ-2003) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ι. Μαρματάκης (Μαθηματικός, Πτυχιούχος Πληροφορικής -  Διαχείριση Συστημάτων Εργ. Η/Υ & Εφαρμογών: Σεπτ-1991 ~ Αυγ.-2018 ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-