Αναζήτηση:   

::- Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 -::
2024-04-18T21:48:01+03:00
Συν. ΕπισκέψειςΣυν. Επισκέψεις51646

msdn

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διαθέτει άδειες χρήσης των προϊόντων της Microsoft σε όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στα πλαίσια της συμμετοχής του στο πρόγραμμα MSDN Academic Alliance. Τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας μπορούν να συνδέονται στην ιστοσελίδα http://msdnaa.upatras.gr, χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια (username και password) που διαθέτουν από την «Κεντρική Υπηρεσία Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του Πανεπιστημίου Πατρών» (UPatras AAI ή Upnet), εισέρχονται αυτόματα στο σύστημα για να επιλέξουν και να μεταφέρουν το λογισμικό στον υπολογιστή τους.

 

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν αποκτήσει λογαριασμό πρόσβασης αυτόματα κατά την εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο, αλλά επίσης και όσοι χρήστες το είχαν ζητήσει από το Τμήμα Δικτύων.

Στη συμφωνία του Πανεπιστημίου με την Microsoft δεν συμπεριλαμβάνεται το Microsoft Office και για το λόγο αυτό δεν εμφανίζεται στο αντίστοιχο περιβάλλον του MSDN Academic Alliance.

 

Όσοι χρήστες δεν θυμούνται τον κωδικό πρόσβασης (password) που τους είχε χορηγηθεί κεντρικά, πρέπει να απευθυνθούν στο Τμήμα Δικτύων (2ος όροφος στο κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης) με κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους ή τη φοιτητική ταυτότητα ("πάσο") για να τους χορηγηθεί εκ νέου το password.

 

Μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας τα οποία δεν διαθέτουν λογαριασμό πρόσβασης στις Υπηρεσίες Τηλεματικής, μπορούν να υποβάλλουν online αίτηση στη διεύθυνση https://mussa.upnet.gr/.

 

-