Αναζήτηση:   

::- Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 -::

Το Εργ. Η/Υ & Εφαρμογών προέβει στην εγκατάσταση συστήματος ελέγχου χρήσης των εκτυπωτών που χρησιμοποιούνται απο τους φοιτητές του Τμήματος.pykota

 

Οι Laser Εκτυπωτές έχουν όρια εκτύπωσης ανά λογαριασμό χρήστη. Με την αρχή της ακαδ. χρονιάς (1-Οκτ.) ο λογαριασμός κάθε χρήστη πιστώνεται με 400 Credits (Μονάδες) που μπορεί να τα χρησιμοποιεί στους εκτυπωτές του Τμήματος. Η εκτύπωση στον έγχρωμο εκτυπωτή αφαιρεί 4 Credits (Μονάδες) / σελίδα και στον ασπρόμαυρο 1 Credit (Μονάδα). Εκτυπώσεις μετά το τέλος των Credits θα γίνονται μόνο στους κρουστικούς εκτυπωτές, οι οποίοι και δεν έχουν περιορισμούς ώς προς τις σελίδες. Τα Credits (Μονάδες) δεν μεταβιβάζονται σε άλλους χρήστες και δεν προστίθενται αθροιστικά για κάθε χρονιά φοίτησης, δηλαδή αν δεν δαπανηθούν εντός της τρέχουσας Ακδ. χρονιάς δεν μεταφέρονται στην επόμενη. Επίσης ανάλογα με τους πόρους του Εργ. Η/Υ & Εφαρμογών δύναται τα προαναφερθέντα όρια ανά πάσα στιγμή να τροποποιηθούν.

 

Πρίν την εκτύπωσή σας ενημερώνεστε απο το σύστημα για τον αριθμό των Credits που θα σας αφαιρεθούν απο τον λογαριασμό σας, το συνοδευτικό της εκτύπωσης (Banner) περιέχει πληροφορίες για την ποσόστωση των εκτυπωσεών σας, ενώ ένα εικονίδιο δίπλα από το όνομά σας στην επιφάνεια εργασίας σας ενημερώνει για το αν μπορείτε με το τρέχον υπόλοιπο να εκτυπώσετε (δείτε τα αντίστοιχα εικονίδια).

 

Οι Εκτυπωτές δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για οτιδήποτε άλλο πέρα απο τις εργαστηριακές ασκήσεις/αναφορές σας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε άλλη χρήση.

 

Μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε ενέργεια στους εκτυπωτές (π.χ Άνοιγμα τροφοδοσίας φύλλων, υποδοχών toners , κτλπ) πριν συμβουλευτείτε τον τεχνικό υπεύθυνο. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους εκτυπωτές να επικοινωνείτε με το  προσωπικό του Εργαστηρίου.